top of page

bestel informatie

productaankoop en levering

Verzendkosten

Is je totale aankoopwaarde van Decoplates frontjes 25,00 Euro of hoger?
Dan betaal je bij ons, voor verzending binnen Nederland, geen verzendkosten meer! Voor België geldt dit vanaf 35 Euro en hoger. Alle gecommuniceerde prijzen zijn berekend inclusief 21 procent aan btw. Op je aankoopfactuur staat de btw apart gespecificeerd.

 

Over alle totaalbedragen die onder de 25 Euro liggen, betaal je – als je woonachtig bent in Nederland – standaard 7,95 Euro verzendkosten. Woon je in België dan betaal je 10,95 Euro aan verzendkosten tot 35 Euro. In beide gevallen wordt dit automatisch in je winkelwagen bij het afrekenen gecommuniceerd.

Levertijden en ontvangst

Wij verzorgen op dagelijkse basis de bestellingen en overhandigen binnen 3 tot 5 werkdagen jouw Decoplates frontje(s) ingepakt aan de koerier. Afhankelijk van de drukte bij de postdiensten heb jij jouw Decoplates bestelling binnen 2 weken op de mat. Met onze handige track & trace berichten kun jij jouw bestelling op de voet volgen.

 

Moet ik thuis zijn voor ontvangst?

In principe niet. Je ontvangt jouw bestelling standaard als brievenbus envelop, tenzij de inhoud van jouw bestelling daarvoor te groot is. Dan wordt het als pakketje door de koerier aangeboden.

Alle materialen die nodig zijn voor de juiste product toepassing zijn bijgesloten in de verzendverpakking.

retourbeleid en garantie

14 dagen bedenktijd

Je hebt tot 14 dagen na je aankoopdatum als bedenktijd of Decoplates een welkome aanvulling is, je jouw aankoop wenst om te ruilen, of dat je je geld terug wenst. 

 

Omdat we graag nog iemand anders blij willen maken met jouw ingeruilde product, accepteren we alleen onbeschadigde en ongebruikte Decoplates frontjes.

 

Mijn Decoplates frontje is niet mooi. Kan ik hem terugsturen?

Decoplates frontjes zijn gemaakt met en van natuurlijke materialen. Neem leisteen als materiaal. Daarin zitten nogal wat kleurnuances van grijs en kan het wat subtiele hoogte verschillen in zich hebben, want het is een natuurproduct. Net als dat ons bamboe wat kan verschillen in kleurtonen en de presentatie van de nerven. Met veel zorg hebben wij in samenspraak met onze leveranciers gekeken naar de materiaalsamenstelling. 

 

Maar in alles geldt: Is het niet mooi en heb je de Decoplates nog in originele staat, zonder gebruikssporen? Stuur hem aan ons terug – binnen 14 dagen na ontvangst, via de download van je retourlabel via onderstaande link, en kies wat je wenst.
Een vervanging van je bestelling, of je geld terug.

 

 Klik hier voor het retouren-portal van Decoplates (externe link)

Voor retouren terugsturen geldt dat je deze kosten zelf dient te voldoen. Deze brengen wij ook niet in mindering op je bestelling bij vervangende producten.

Kwam je product beschadigd bij je binnen? 

Wat jammer, dan is er ergens helaas iets verkeerd gegaan! 

Maak dit kenbaar door een mailtje aan Erik te sturen, of klik hierboven op de link naar het retouren-portal van Decoplates.

 

In het portal kun je gemakkelijk het retour-etiket uitprinten, of bij een PostNL-punt dit digitaal voor je laten verzorgen. Voor retourzendingen kun je dezelfde brievenbus envelop gebruiken zoals je hem van ons ontving; wel zo duurzaam.

 

Voor artikelen retour sturen geldt dat wij niet jouw verzendkosten dekken.

Garantie

Als uitgevend leverancier hebben wij de plicht om jou als consument te voorzien van een deugdelijk product. Met veel zorg en aandacht is naar alle processen van Decoplates gekeken. Standaard bieden wij de materiaalfrontjes aan met een productgarantie van 1 jaar.

 

Als onverhoopt blijkt dat jij niet tevreden bent over jouw reeds toegepaste Decoplates frontje(s), stuur dan een mailtje naar Erik met jouw bevindingen inclusief beeldmateriaal. Op basis daarvan gaan wij dan samen kijken naar een passende oplossing.

 

 Op al onze geleverde producten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. 
 Deze vind je via deze li
nk

bottom of page