top of page

"Dit zijn wij - het gezicht achter 
hét leukste nieuwe productmerk van Nederland!"

Geen kloppend totaalplaatje, als het 'over ons' gedeelte op een webshop ontbreekt. Je mag immers verwachten dat de producten die je koopt, ook gemaakt en verkocht worden door gepassioneerde mensen.
Bij ons net zo!

Maar er is meer: Met Decoplates willen we zoveel mogelijk huiseigenaren en projectinrichters blij maken. Het gezicht achter het product is net zo belangrijk als het doordachte productieplan. Om op een transparante wijze jou te voorzien van alle informatie die jij nodig hebt om tot de juiste aankoop te komen.

 Bedankt voor je interesse in Decoplates! 

 Hieronder staat wie wij zijn: 

DecoTiles

 productie partner 

 - decoplates frontjes

Bij onze producent komen alle materialen binnen, om vervolgens via verwerking het pand te verlaten als
kant en klare plakbare Decoplates frontjes!  

Erik Boogerd, eigenaar van Decoplates

 Erik Boogerd 
– founder Decoplates 

Destijds tijdens mijn studie aan de Haagse kunstacademie vond ik het al onwijs leuk om eigen creatie met ondernemen te combineren. Door de jaren heen ben ik mij hierin gaan specialiseren: zelfbedachte producten ontwikkelen en koppelen aan bedrijfsplannen. Zo kwam ontstond ook Decoplates als concept. En nu dus als echt merk!

 

De 'wij' in dit verhaal past wel beter, want ik onderneem Decoplates niet alleen. De eveneens trotse aangesloten Nederlandse materiaalpartners en toeleveranciers maken dit eigenzinnige productmerk helemaal compleet!

een duurzame verbinding

Tapir Tapes levert onze tapeverlijmingen

producten van Tapir Tapes
machinepark van Tapir Tapes
producttape van Tapir Tapes voor Decoplates

Tapir Tapes

 materiaal partner 

- product tapes

logo van Tapir Tapes

Tapir Tapes is onze leverancier voor de hechting tussen de materialen van ons assortiment aan Decoplates frontjes, met jouw producten binnenshuis. Samen met de specialisten van Tapir hebben wij de juiste mate van hechting kunnen ontwikkelen, voor Decoplates specifiek. 

In 1997 is Tapir Tapes opgericht. Waar het eerst een groothandel betrof in standaard tapes, heeft het zich ontwikkeld tot maatwerkspecialist voor de industrie. Door eigen machinerie hebben ze volledige controle over de kwaliteit van de diverse tapes.

uit passie en vakmanschap ontstaan

Kuiper Holland levert onze bamboe- en houtsoorten

natuurlijk bamboe als bron van Kuiper Holland
bamboefineer van Kuiper Holland
een bamboe Decoplates frontje van Kuiper Holland

Kuiper Holland

 materiaal partner 

- bamboe en hout

logo van Kuiper Holland

Kuiper Holland levert Decoplates specifiek plaatmateriaal in prachtige voorgeselecteerde bamboe- en houtfineren. Houtsoort combinaties voor duurzame toepassingen, die sprekend zijn in de vermaakte kwaliteit. 

 

Kuiper Holland produceert sinds 1953 vanuit hun standplaats Tubbergen voor de professionele markt een groot aantal houtmaterialen met fineer als specialisatie. Deze vinden hun weg weer richting de interieur- en jachtbouw. 

pareltjes uit hernieuwbare bronnen

Forbo voorziet ons van hun prachtige linoleum

pistache linoleum toegepast van Forbo Flooring
pistache linoleum als materiaal van Forbo Flooring
Een pistache linoleum Decoplates frontje voor de Philips Hue dimmer switch

Forbo Flooring

 materiaal partner 

- linoleum

logo van Forbo Flooring

Het Nederlandse Forbo Flooring voorziet Decoplates van linoleum. Er is een sprekende selectie gemaakt uit hun aanbod aan prettige kleuren, die toegepast in Decoplates-vorm een subtiele aanwinst zijn binnenshuis.

 

Linoleum is een soort plaatmateriaal dat gemaakt is van een mengsel van natuurlijke materialen zoals lijnzaadolie, houtmeel, kurkstof en harsen. Het heeft een hoge duurzaamheid, omdat het gemaakt wordt van hernieuwbare bronnen. Welbekend als materiaal in interieurs voor vloeren en bij meubilair vanwege de hoge slijtvastheid en het eenvoudige onderhoud.

flinterdunne plakjes echt steen

Cerati levert prachtig vervaardigde leisteen fineren

leisteenfineer voorbeeld geleverd via Cerati
leisteen nero als materiaal van Cerati
Een leisteen nero Decoplates front voor op een Geberit Sigma 01 wc bedienpaneel

Cerati

 materiaal partner 

- leisteen

logo van Cerati

Slate-Lite is vervaardigd uit echt steen als een zeer dunne fineer. Het steenmateriaal is in 12 verschillende proces stappen handmatig samengesteld uit grote blokken steen. Waaronder ook de leisteen soort die in Decoplates frontjes terugkomt.

 

Het Nederlandse Cerati is de schakel tussen industrie en de projectmarkt op het gebied van natuursteen en keramiek. In samenwerking is onderzocht naar een constante productie haalbaarheid van Slate-Lite. Met oog op kwaliteit en duurzaamheid van zowel het materiaal, als de verwerking ervan.

bottom of page